Behöver du samtalseterapi?

Hej. Nu är det så att jag har någon väldigt viktigt att berätta för er då jag har vart på samtalsterapi i Höör. Jag vill tala om för er som mår lite sämre att det verkligen lönar sig att prata om sina problem och tankar även fast det inte känns så i den stunden. Jag gick i alla fall till den bästa samtalsterapeuten och företaget heter Kensgård For Life.

Det är väldigt många som mår dåligt i dagens läge, men det är inte ens hälften som går och tar hjälp eftersom de inte tror att det kommer att leda till någonting bättre. Jag tänkte precis likadant, men efter att ha gått några gånger på samtalsterapi i Höör så har jag helt enkelt ändrat min åsikt kring detta. Det var väldigt skönt att ha någon att prata med som man inte känner, för då känner jag tryggheten att det jag säger inte kommer läcka ut i min kompiskrets eller i min familj så att de ska få ta tyngd över hur jag känner. Det jag har känt är att min liv styr över mig och att jag inte styr över mitt liv och det har tagit väldigt hårt på mig, men efter jag gick på samtalsterapi i Höör hos Kesngård For Life har jag fått tips om hur jag kan göra detta bättre och som sagt har det hjälpt väldigt mycket. Jag tycker att ni borde testa att gå och prata med någon när ni mår dåligt för du kommer verkligen må mycket bättre av det, det kan jag garantera dig.