En riktigt bra pizzeria i Gävle

Hejsan! Vad roligt att det numera är så pass många av er som ändå har börjat engagera er lite mer här på bloggen och börjat skicka in lite mer nere i kommentarsfälten. Nu under den senaste veckan så har det dessutom varit många av er som efterfrågat att jag ska berätta om vilken pizzeria som jag tycker bäst om här i Gävle där både jag själv och många av er läsare också befinner er.

Jag skriver ju rätt så ofta här på bloggen om mat och som många av er redan kanske har förstått så är det ju en av mina största hobbyer här i livet. Jag tycker att det är jätteroligt att hitta nya och bra restauranger där jag kan äta god lunch bland annat och med tanke på att pizza faktiskt är min favoritmat, så jämför jag ju ofta pizzeriorna här i stan. Men, som sagt, så har ju många av er då redan snappat upp detta och eftersom att ni kanske tänker att jag har bra koll på Gävles pizzerior, vilket jag verkligen har, så tänkte jag inte göra er besvikna och dela med mig av vilken pizzeria som jag tycker som allra bäst om. Dem heter inget annat än Bomhus Pizzeria och jag tycker absolut att det är till just dem som ni ska prova att gå till ifall ni inte ännu har gjort det. Personligen så tycker jag utan tvekan att de har de absolut godaste pizzorna i stan och jag tycker dessutom att de är oerhört trevliga och man känner sig alltid välkommen där. Hur som helst så hoppas jag nu att det här kommer att kunna uppmärksamma Bomhus Pizzeria och deras goda pizzor här i Gävle lite mer, för det tycker jag verkligen att de förtjänar. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart igen!