Min lägenhet blev nymålad och fin

Hej på er och hjärtligt välkomna hit! Idag hade jag tänkt berätta lite närmare om när jag fick hjälp med att måla om här hemma, det var en målerifirma i Trollhättan vid namn SM Måleri & Kakel som hjälpte mig. Om ni skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa mer här.

I tidigare inlägg har jag bara nämnt det här lite snabbt, efter att ni har frågat om det tänkte jag istället skriva ett helt inlägg tillägnat åt det. Ni har frågat mycket om vilket företag som hjälpte mig, varför jag tog hjälp med en så enkel uppgift och vad som målades. Till att börja med kan jag säga att det för mig inte alls är en enkel uppgift, varje gång jag försöker mig på att måla går det åt skogen. Det slutar med att jag alltid måste ta hjälp av någon för att få ett fint resultat, vilket fick mig att inte ens försöka mig på att måla själv den här gången. Jag letade istället upp en målerifirma i Trollhättan direkt som skulle kunna hjälpa mig att måla om i min lägenhet. De hjälpte mig att måla om väggar, tak och dörrar efter mina önskemål. Min lägenhet gick tidigare i en gulaktig färgskala, vilket jag verkligen inte tyckte om så jag bestämde mig för att måla vita och gråa väggar, vitt tak och vita dörrar. Allt för att jag skulle få ett så fint resultat som möjligt efter att företaget målat klart, redan från start hade jag en enorm tillit till dem efter att jag har hört mycket positivt om dem. För att avsluta det här inlägget kan jag slutligen tipsa er om att också anlita denna målerifirma i Trollhättan om ni behöver hjälp med målningen.